Praktijkinformatie

Wachtkamer Huisartsen Scharn

Praktische informatie

Op werkdagen is de huisartsenpraktijk geopend van 8.00-17.00 uur. Er is parkeergelegenheid direct voor het pand. Komt u met het openbaar vervoer? Buslijn 6 en 8 stoppen voor de deur.

Inloop Spreekuur

Vanwege het coronavirus is er voorlopig geen inloopspreekuur in onze praktijk. Wij vragen altijd eerst telefonisch contact op te nemen voordat u naar de praktijk komt.

Afspraken Spreekuur

Voor langer bestaande klachten of een uitgebreider consult vragen we u een afspraak te maken met een van onze assistentes op nr. 043-3637478, optie 3. Graag uw vragen of problemen aangeven.

Assistente Spreekuur

Andere door de assistentes uitgevoerde taken zoals oren uitspuiten, bloeddruk meten, injecties, 24 uurs bloeddrukmeter, stikstof en uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek alleen op afspraak vanaf 10.00 uur (bel 043-3637478, optie 3).

Bloedprikken

Vanwege het coronavirus vragen wij u telefonisch contact op te nemen om een afspraak te maken voor bloedprikken. Controles voor chronische ziekten worden voorlopig uitgesteld.

Herhaalrecepten

Herhaalrecepten kunt u aanvragen via de receptenlijn. Deze is te bereiken via nr. 043-3637478, optie 2.
.
U kunt ook gebruik maken van de WebApp. Hiervoor dient u zich eerst eenmalig te registreren via de assistente.

Spoed (Buiten Kantooruren)

Bij spoedgevallen kunt u onze spoedlijn bellen nr. 043-3637478, optie 1. De assistente overlegt dan met u of u naar de praktijk kunt komen of dat de huisarts naar u toe komt.
.
In het weekend
.
In de avond, ‘s nachts en tijdens en het weekend kunt u met spoedeisende klachten terecht bij de Huisartsenpost Maastricht en Heuvelland. Het gaat om zaken die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Er dient altijd eerst gebeld te worden op T. 043-38.77.777
www.hapmaastricht.nl

Meer informatie? Thuisarts.nl!

Kijk voor meer informatie op www.thuisarts.nl. Thuisarts.nl is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over gezondheid en ziekten. U kunt de informatie op de website gebruiken:

  • om gezond te blijven;
  • om klachten zelf aan te pakken;
  • als u zich afvraagt wanneer u naar de huisarts moet gaan;
  • als u zich wilt voorbereiden op een gesprek met uw huisarts;
  • als u de uitleg en adviezen nog eens na wilt lezen na een bezoek aan uw huisarts;
  • als u op zoek bent naar meer informatie over een onderwerp.

Huisartsen gebruiken Thuisarts.nl als ondersteuning bij hun voorlichting aan patiënten voor, tijdens en na het consult.

thuisarts
Spreekkamer dokter Kusters, Scharn
Vakantie Scharn

Op reis? Kijk op Reisprik.nl

Reisprik is een landelijk netwerk van gespecialiseerde huisartsenpraktijken voor reizigersadvisering en vaccinatie. Opgericht in 2009 bestaat het netwerk ondertussen uit meer dan 90 praktijken verspreid over heel Nederland. Van de bij Reisprik aangesloten praktijken mag u kwaliteit en service verwachten. Zo kunt u via internet uw afspraak maken, kunt u snel terecht en wordt u vakkundig geadviseerd. Ook bij terugkomst kunt u bij vragen rekenen op ondersteuning. Kijk voor meer informatie op www.reisprik.nl

reisprik logo

Rijbewijskeuring

Indien u een rijbewijskeuring nodig heeft kunt u een afspraak maken met een van de huisartsen in onze praktijk. De keuring wordt uitgevoerd door een andere arts dan uw eigen huisarts. U dient de voorzijde van het keuringsformulier vooraf in te vullen en te ondertekenen en een urinemonster mee te nemen naar de keuring.

De kosten van een rijbewijskeuring zijn € 38,20 (korter dan 15 minuten) of € 76,40 (langer dan 15 minuten).

rijbewijskeuring
Call Now Button
Translate »