Hap Scharn

Vijverdalseweg 4A-02

6226 NB Maastricht

043-3637478

Bij spoed toets 1

Spreekuren

Spreekkamer-Marjolein

Spreekuren

Op werkdagen is de huisartsenpraktijk geopend van 8.00-17.00 uur. Er is parkeergelegenheid direct voor het pand. Komt u met het openbaar vervoer? Buslijn 6 en 8 stoppen voor de deur.

 

Al onze spreekuren zijn op afspraak. Neem voor het maken van een afspraak contact op met de assistente of plan een afspraak via de WebApp.

 

Bloedprikken en andere door de assistentes uitgevoerde taken zoals oren uitspuiten, bloeddruk meten, injecties, 24 uurs bloeddrukmeter, stikstof en uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek is mogelijk na het maken van een afspraak. Bel hiervoor 043-3637478, optie 3.
U kunt de artsen via de WebApp door middel van een e-consult consulteren, u krijgt dan binnen 2 werkdagen een reactie. Deze vorm van consultatie is vooral bedoeld voor relatief eenvoudige, niet spoedeisende vragen. U dient zich eenmalig voor de WebApp te registeren bij de assistente omdat wij uw identiteit met zekerheid moeten vaststellen.Voor niet medisch inhoudelijke zaken kunt u mailen naar: info@hapscharn.nl

Beeldbellen is in onze praktijk mogelijk. U kunt dan de huisarts zien en spreken met behulp van uw eigen computer, tablet of smartphone. Vraag naar de mogelijkheden bij de assistente.

 

Bij spoedgevallen kunt u onze spoedlijn bellen nr. 043-3637478, optie 1. De assistente overlegt dan met u of u naar de praktijk kunt komen of dat de huisarts naar u toe komt.
  

Bij spoedgevallen kunt u onze spoedlijn bellen nr. 043-3637478, optie 1. De assistente overlegt dan met u of u naar de praktijk kunt komen of dat de huisarts naar u toe komt.
.
In het weekend
.
In de avond, ‘s nachts en tijdens en het weekend kunt u met spoedeisende klachten terecht bij de Huisartsenspoedpost Maastricht en Heuvelland. Het gaat om zaken die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Er dient altijd eerst gebeld te worden op T. 043-7500123
www.hapmaastricht.nl

 

Translate »

Onze WebApp

Door onze WebApp heeft u altijd inzicht in uw eigen medische gegevens: bekijk bloeduitslagen en specialistenbrieven, lees wat uw huisarts u heeft geadviseerd. Daarnaast kunt u herhaalmedicatie bestellen, een afspraak plannen of om een e-mailconsult vragen.

Wij nemen nieuwe patiënten aan

Schrijf u in via het formulier

Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen. Vul met formulier volledig in. U ontvangt binnen 72 uur een bevestiging van onze praktijk per mail. 

Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u een telefonische terugbelafspraak maken. 

Neem hiervoor contact op met onze doktersassistente.

Bel voor een afspraak

Uitslagen onderzoek

Via Mijn Medisch Dossier is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:

– Laboratoriumuitslagen (overzicht van metingen die uw zorgverlener met u heeft gedeeld)
– Lichamelijk onderzoek (de diagnostische waarden: bloeddruk, lengte en gewicht)
– Toegangslogboek (overzicht van wie er inzage heeft in uw medisch dossier)
– Verslaglegging (per onderwerp de voorlopige conclusie en gemaakte afspraken (E&P regels)
– Overgevoeligheden en bijzonderheden
– Mijn documenten (in- en uitgaande correspondentie, bijvoorbeeld verwijsbrieven)

– Actueel medicatieoverzicht

E-Consult

Bij minder dringende klachten kunt ons een e-Consult sturen. Onze praktijk beantwoord uw vraag dan meestal binnen 48h. Omdat u niet belt scheelt dit ons inkomende telefoontjes en helpt dit ons om drukte te spreiden.

Nog geen account?

Neem contact op met de doktersassistente of klik op de knop

Toch liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Herhaalmedicatie

U kunt via deze website uw eigen chronisch actieve medicatie herhalen.

Als u langere tijd één of meerdere medicijnen gebruikt, heeft de apotheek speciaal voor u een gratis service: zij zorgen ervoor dat uw medicijnen op een vooraf afgesproken tijdstip klaar staan. U hoeft dan bijna nooit meer een herhaalrecept bij uw huisarts aan te vragen.

Dossier inzage

Uw huisarts zet alle informatie over uw gezondheid in de computer. Dat heet een medisch dossier. De huisarts zet er bijvoorbeeld in welke ziektes u heeft, welke onderzoeken en behandelingen u heeft gehad en welke medicijnen u gebruikt. Zo staan uw medische gegevens allemaal bij elkaar.

Gegevensuitwisseling

Hoe werkt het Landelijk Schakelpunt?

Je (huis)arts en je apotheken kunnen hun computer aansluiten op het Landelijk Schakelpunt (LSP). Via het LSP kunnen ze jouw belangrijkste medische gegevens delen. Een andere zorgverlener kan die medische gegevens bekijken.
In onderstaande video wordt kort uitgelegd hoe het LSP werkt als je op de huisartsenpost komt.

Heb ik wel een afspraak nodig?

Gebruik de keuzehulp:

Liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Herhaalrecept Bestellen

1
Uw gegevens
2
Gegevens Apotheek
3
Medicijnen
4
Last Page
Voorletters
Achternaam
Geboortedatum
Email *
Telefoonnummer
Apotheek
Laten Bezorgen?
Medicijnen
Opmerkingen
Call Now Button Ga naar de inhoud